24 juni 2008

Ideér kommer om natten

Jag har varit helt igenkorkad på ideér ända tills härom natten, som är uppskissad men jag har inte gjort något åt det än, den har liksom inte riktigt blivit helt klar i tanken än, mognad.
Så i natt vid samma tid som föregående natt fem i tre, fick jag en ny ide´.
Jag hoppas jag hinner med att fixa den, jag måste nämligen ha tistlar. Förra året när jag gick och väntade på att de skulle slå ut hann jag inte plocka några innan de blev slagna, så i år ska jag inte vänta så länge. Tyvärr finns inte de där riktigt taggiga som jag skulle vilja ha men de andra duger, vete sjutton vad de heter.

Såhär långt har nålbindningen kommit, till båda händerna såklart. Garnet gillar jag, det hittade jag på Röda Korset billigt som tusan.

Men nu vet jag inte om jag kan göra så mycket mer förrns de nya linserna kommit, de jag har i är sista paret och jag har haft dom alldeles för länge. Yrsel, skav och synproblem är inge att leka med känner jag idag.

1 kommentar:

Vb sa...

Ska vi starta en Brall-klubb?Med Lapidus som står för Cashen?

Putslustigt, men nu kom jag på vem spm ska få tillverka en helgalen mössa till vintern!Vänta du bara på en beställning.Du är ju helduktig!