26 februari 2009

Några fler ord bland alla funderingar

Jag beställde förresten en Spindolyn idag.
I brist på spinnrock så får det bli en spännande slända istället, hoppas de är snabba på att skicka för jag håller på att få spader på att bara syssla med en sak, evighetströjan.
Vilket gnäll det är på mej om den och vilken tid jag tar på mej... jo jag vet...men jag jobbar på den och ju mer jag försöker tvinga mej dessto mer tappar jag fart.

Så var jag hos doktorn igår, efter att ha väntat i tre månader fick jag tillslut tid.
Blir mera röntgen av händer och fötter men mest oroade hans sej för knäna, de jag lärt mej hantera.
Och så skrev han ut ett recept som han tyckte jag skulle prova, tog tveksamt emot receptet för jag vill inte gärna äta tabletter men något måste göras, det tär på både kropp och psyke med värk. Första tabletten är svald nu, testar väl ett tag får vi se.

1 kommentar:

Fru P sa...

Jag tror att man ibland måste acceptera medicinering, om inte annat hjälper. Det skrivs ju mycket om folk som blir beroende etc, men det finns ju faktiskt fall då det är befogat och man kan bli hjälpt. Så hoppas att doktorn hittat något bra piller....
Ps, din gammelfarfar måste ha varit en rejäl människa. Det finns hjältar och ett ordspråk som jag gillar är "Vad stort sker, sker tyst" eller nåt liknande.