15 april 2009

Den vackraste blomman och en massa ord

Klara favoriter som andra ser som ogräs, men denna blomma är enormt vacker.
Blommorna fotades idag.

I morgon åker jag på "semester", nja kanske inte riktigt, det är kursen jag går på som ska åka till Vätternterrassen för en övernattning OCH kursjobb.
Just nu känns det som lite semester eftersom jag sällan för att inte säja aldrig, är någonstans själv. En av kursledarna sa att det säjs spöka på stället så det kan bli spännande .
Dessutom hoppas jag på ett intressant kursjobbande.
Hittills har jag tyckt att det varit lite si och så och ganska självklara saker men idag diskuterades FIRO-teorin vilket jag tyckte var rätt intressant.

Igår hade jag väldigt ont i högerarm med handled så tröjärmarna fick bli liggandes, men jag ska ta med dem i morgon och jobba under kvällen, för tiden rinner ju strax ut.

En annan sak jag "ramlat" in i är Facebook, "inlurad" kan man nära på säja, funderar på hur folk kan känna så många människor. Eller är det så det är ?
Jag försökte hitta gamla klasskompisar men ja antingen har de bytt namn eller så har de bytt utseende för inte kunde jag känna igen någon.
Nåväl, har en del instruktioner som ska skrivas.

2 kommentarer:

maja sa...

hade så jättekul på lillsemestern :) hoppas det spökar lagom mycket o att allt annat blir som du tänkt..
jaaaa, visst e de hemskt vilken dragningskraft de e på facebook ;) tycker vi bestämmer att vi skyller på vår syster.... de går alldeles för mycket tid på facebook- o för lite till bloggen o annat "nyttigt" som att PLUGGA ;)
kramiz från Maja

Fru P sa...

Näääää...jag hatar maskrosor, i alla fall i mina rabatter. Längs vägkanter är de fina, i gräsmattan kan jag tolerera dem, men i rabatten - nix pix! Men de vinner alltid....ja, hoppas du träffar nåt spöke, det skulle vara kul att höra om.