27 april 2009

Det är verkligen vår nu

Det här är en lånad bild som väninnan Raija fotat på ett Magnoliaträd här i staden.
Tanken var att dottern och jag skulle ta en sväng till Stads Parken idag och titta på magnoliorna där, men dottern ville absolut gå till biblioteket iställen, så parken får det bli en annan dag.

På balkongen har tvättsvampsfröna grott, inte ser de mycket ut för världen just nu och katten tyckte att de smakade mumma men jag tror de tar sej. Däremot har inte tvättnötterna tagit sej upp alls. Några av granatäppelfröna har tagit sej och det känns skoj.

I lördags var det loppis här i området och jag gjorde några klipp, bland annat några jordgubbsplantor som ska ner i en blomlåda.

4 små granatäpplefrön tittar upp.2 kommentarer:

Raija sa...

ja där ser man.Att jag kyckades så bra med ett foto att det duger till dig hahaha kul

Thepas sa...

Hej! Jag vill bara ta chansen (nu när Theodore är glad och nöjd) att skriva att dina kommentarer gör mig jätteglad. Jag är så dålig på att skriva tillbaka bara.

Det känns särskilt bra med de små råden och kommentarerna om bebisar. Jag hoppas lite på att det är som du säger, att de har en tillväxtperiod såhär vid en månad, för jag hoppas verkligen inte att han kommer få problem med magen. Lilla stackars pyret. Det verkar i alla fall vara som du sa, för den här natten var mycket bättre.

Kram
Therese