01 juli 2009

Man borde inte öppna munnen

Det är bra konstigt egentligen.
När jag fått klart för mej att jag inte skulle kunna ta mej till dalarna med grejerna och allt kändes lessamt så kom ett mail - Du kan ta det lugnt, det har blivit försenat men är fortfarande aktuellt.
Skumt.

Sen mötet med af, ja vad kan man säja om det..mer än att man tydligen inte ska ha några egna ideér om vad man ska göra.
Praktiken ja den kan bli av om jag får göra sånt som anställda inte gör, men det ska iallafall vara en arbetsprövning för att se om kroppskrället fixar butiksarbete.
Undrar vad man gör då ?

Dessutom råkade (vilket man tydligen ej ska vara) jag vara ärlig och tala om att jag skulle kunna få ha mina grejer i butiken för af - det var verkligen inte bra.
Nu handlar ju den lilla försäljning jag sysslar med om hobbyverksamhet, dessutom i liten skala. Jag gjorde mitt bästa för att förklara det för af.
Dessutom - om man gör något man tycker om funkar man rent praktiskt bättre, dvs kroppskrället kanske kan tänkas hålla ihop.

Kursen jag gått med SDI , FIRO , Johari mm är nu slut.

Till hösten ska jag gå en föräldrautbildningskurs som heter Nya Steg som sedan kommunen/studieförbund ska erbjuda alla föräldrar med barn i åk6, detta ansåg af var en fritidssysselsättning inte ett arbete fast det är kursledare jag blir. Visserligen är det ju kursledare och inte en hundra procentig tjänst, men bättre än inget tycker jag.

Med andra ord så mötet med af blev ej särskillt positivt.

Och så har jag återigen blivit singel, jag har försökt,vi har försökt men det verkar som det varit lönlöst.

Well life goes on.

Dottern åker på kollo om bara ett par dagar, och jag skulle verkligen behöva göra något uppmuntrande och riktigt skoj. Jag kan bara inte komma på något.

Muntergöken Tvärslå skall ta en nattlig promenad med löptiken nu.

5 kommentarer:

maja sa...

Älskade gumman. Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan är båda grundade av jävulen... På Riktigt!! Deras uppgift borde vara att stötta människor- att finnas där med uppmuntrande ord för varje litet steg man klarar av att ta i rätt riktning!! Men ICKE- det är snarare så att de verkar finna glädje i att trycka ner och dumförklara varje individ som ens vågar sticka in näsan på dessa kontor! Men stå på dig för satan- ont ska med ont fördrivas.. ljug, ljug, ljug.. det tycks vara vad som behövs för att klara sig genom A/F kasse djungeln. Puss på dig, hoppas allt löser sig till det bästa!

Therese sa...

Urs en så tråkig dag med så många tråkiga besked. Jag håller tummarna för att lyckan vänder snart.

LenaS sa...

Åh vad mycket tråkigheter det bubblat upp nu då! Finns om du behöver en mugg te och snacka lite....
Kramis/Lena

Tvärslå sa...

Det blir bättre.
Alltid finns det någon tråd i livet som ser positiv ut och den får man grabba tag i och göra det bästa av.
Skam den som ger sej.

fale artut sa...

Rätt tänkt! HEJA!