18 juni 2010

Vilken färg ?


Jag tänkte jag skulle göra en beställning kardflor för att spinna lite garn, ja färgat och färdigkardat faktiskt men hur sjutton ska jag kunna bestämma mej för vilken färg jag ska ha ?

Jag kan inte helt enkelt och jag vet att det kommer sluta med att det inte blir någon ull alls utan att jag får jobba på med den gamla halvtvättade som ligger i kartong i garderoben.

Det känns inget kul, jag vill ju verkligen ha lite nytt men kan inte bestämma mej.


Idag har jag suttit på badrummet med värmepistolen i högsta hugg i flera timmar och skrapat 4 lager färg från en gammal stol - det tog rejält på krafterna.

Att jag satt inne på badrummet kanske låter lite skumt men där fick jag vara ifred så inga djur råkade komma och bränna sej.


Nålbindningen får nog vara tills i morgon för händerna är väldigt medtagna efter skrapandet, jag ska försöka bara sitta och göra inget i soffan en stund.

3 kommentarer:

TokTova sa...

Köp hem ett helt gäng med färger och spinn flerfärgat garn!
angående nålbindningen, det blir ju liksom spiraler ungefär som när man virkar amigurumis. Kan man göra på något annat sätt?
Har du en fungerande spinnrock nu?

Fru P sa...

Ja, eller har du ingen favvofärg? Själv har jag mer favoritfärgkombinationer...tex röd/svart/vit/grå eller röd/vit/marinblå eller rosa/vit/grön eller.....

Tvärslå sa...

Ja problemet är ju att många många färger är fina...och kombinerar man så kan de ju bli ännu finare... svårt att bestämma mej ibland.