11 oktober 2010

När ska jag lära mej ?

Att det är så mycket bättre att fota i dagsljus istället för under elsparlampor ?

En kompis man var frusen om händerna och ville ha ett par nålbundna, de ligger på posten nu påväg mot Vällingby. Han lär nog inte frysa om händerna hädanefter.
Ecogarn, 150 gram + lite till som jag hittade hemma som tur var för det kändes onödigt att köpa ett nystan till när det bara var yttersta snutten på tummarna kvar.

Och här är helgens garner som jag redan bloggat men som då fick så konstiga färger under sparlamporna.
Så skulle jag spinna ett garn till min Hemlis 7 - kompis, men det är inte gjort än, jag har haft svårt att bestämma färgen till garnet, även om jag sett att hon verkar tycka om färger.

6 kommentarer:

Lena Andersson sa...

Hej vad glad jag är för att du gick in på min blogg annars hade inte jag hittat din.
Jag har skummat igenom hela och gillar din blogg mkt.
mvh Lena

Fru P sa...

Underbara höstfärger på garnet!

Sirpa sa...

Med de man fryser säkert inte! Jätte fina färger du har!
Har en trevlig onsdag!
Kram Sirpa

HomeRiver sa...

Kanonvarma vantar skulle jag tro :)

TokTova sa...

Dina vantar är dunderfina! Jag känner att jag inte har tålamodet till fler vantar även om jag skulle vilja. Egentligen... Och garnet är ju toppenfint också.

Tvärslå sa...

Tacktack,Va snälla ni är :)
TokTova - det är ju just det där jag har funderat en hel del på, tålamodet alltså.. jag brukar bli mättat ganska snabbt när det är nästan samma sak gång på gång men inte när det är de nålbundna vantarna, jag är rätt snopen själv, men jag borde kanske inte utmana ödet ? ;)
Men jag nålbinder ju helst i tjockt garn så det är lite annat än när man gör i tex 2-trådigt, det blir liksom murrigt och maffigt :)