27 december 2010

Full av energi

Min vackra kille har gått och blivit världens gosegris, nog för han alltid varit gosen men nu när han inte vill ut i snön har han blivit ännu gosigare.
Snön har fallit i flera timmar utanför fönstret och jag försöker finna ordet vår och allt vad det innebär, för snart kommer den smygandes även om det än ser ut att ta lång tid så går det fortare än man tror.
I morgon ska jag till jobbet och arbeta, jag hoppas på att hinna till färghandeln först för nu kliar det som attans i penselhanden om inte annat så ska det sys vimplar igen.

4 kommentarer:

Tina sa...

Hihi, jag känner igen det där med gosiga katter och snö. Våra kissar vill inte gå utanför dörren och kräver kel och gos, mest hela tiden. Mysigt! Vilken fin katt du har.

Islin sa...

Så synd att båda mina tjtjer är kastrerade nudå (finally), för det hade blivit attans så snygga bebisar.

(fast jag vill inte ha fler, 9 på ett halvår är mer än nog.)

Kram

islin sa...

FInns en award till dig hos mig

Fru P sa...

Hej Tvärslå! Såg att du hade varit inne och hälsat på mig, roligt att du saknar mig. Jag har inte prioriterat bloggen som du märkt, handarbetar gör jag ändå...Nu var jag inne för att se hur detaljerat jag skrivit om ett gäng mössor (minnet, du vet, hur gjorde jag?) jag gjorde tidigare i år, för jag har fått beställningar...och då såg jag din hälsning. Får väl se om jag skärper till mig framöver. Tills vidare önskar jag dig ett Gott Nytt År lite i förväg! Lev väl!