01 april 2008

Hemma igen

Tågresan hem tog sex timmar om jag räknar in en halvtimmes byte i Stockholm.
Dottern tyckte det kändes som en halvtimme med första tåget och lika länge på det andra, fast det kan kanske bero på att hon fått ett åksjuketuggemmi innan vi startade och sov en stund.
Vi var och tittade på "Jesus och hans vänner" och tog en lite längre promenad, ja den var kanske inte så lång men för femåringen var det allt ganska så långt att gå, men mycket skönt att gå ut och se våren komma även där uppe.

Vi var och tittade på "Jesus och hans vänner" och en del annat på en utställning, skulle ha velat titta lite noggrannare men det får bli en annan gång.
Det blev också en lite längre promenad, ja den var kanske inte så lång men för en femåring var det allt rätt så långt att gå, men mycket skönt att se våren komma även där uppigenom.
På slalombacken fanns fortfarande snö men den var säkerligen hal som såpa, och isen började se ut som Slusch på havet.





När jag kom hem hade det kommit en avi om ett stort brev från posten och det stod som första prioritering för dagens bestyr.
Men när jag vaknade i morse hade jag huvudvärk och väldigt ont i halsen, när jag låg där och drog mej kom dottern in och kröp ner i sängen och sa att hon hade ont i huvudet och halsen.
Så här har inte många knop gjorts idag, slappt och slött, ingen hunger och ingen ork, men så tog nyfikenheten över och jag hasade ut till cykeln och iväg till Ica och visst var det ett Hemlispaket som kommit :)
Tack snälla snälla Hemlisvännen - det var precis vad som behövdes för att få lite gladare humör och lite ork. (Dricker av det goda teét nu)


Jag hade planerat ett besök till Garnkorgen i Sundsvall innan hemresan men när vi körde förbi utanför kändes det plötsligt väldigt läskigt.. Jag kunde inte gå ur och knacka på för det såg ju inte ut som en butik så vi åkte vidare - fegt jag vet men jag klarar inte av att socialisera så mycket.

Men så jag önskar att det hade varit en vanlig butik där jag hade kunnat gå in och ögonfikat och köpt lite skoj garner... gissa vad jag ska göra nu ? - Titta in på Garnkorgens hemsida och göra en beställning....

Inga kommentarer: