23 augusti 2008

På avstånd i en paus

Jag var bara tvungen att testa att brodera en hund i förrgår, nu är den inte alls klar än men vete sjutton om den ens kan komma i närheten i liknelse i vad det är för ras..


Jag tog bort det hemska broderiet som jag hade gjort på de här vantarna från början.

Det känns som om jag har gjort rätt men när jag tittar på bilden av vantarna så känner jag att jag skulle ha klippt bort den högra vantens röda tumme och gjort en grön istället, eftersom jag vänt färgerna på hjärtanen så skulle jag ha gjort det på tummarna också.

Men nu är det för sent, i morgon får de följa med på marknaden och jag orkar inte fixa till det nu.


Sista stygnen på sista plånboken skulle sättas dit och när det var gjort och jag titta ordentligt såg jag att jag skulle ha ändrat färg på tråden... fasligt vad det är lätt att se saker när det är för sent. Så den plånboken får stanna hemma, den kan jag behålla själv för jag behöver ny.

Det är rätt mycket man kan komma på såhär i sista sekunden, tex att man är hungrig för jag har bara ätit frukost idag... smart, inte undra på att jag känner mej trött och inte ser vad jag borde.

Trött trött trött.... god natt


3 kommentarer:

Fru P sa...

Lycka till på marknaden! PS! Hunden är en terrier ju!

Kamilla sa...

De är jättefina, att nålbinda är något som jag verkligen vill lära mig, men det kommer väl nu när jag börjar utbilda mig. (:
kolla min blogg, du har fått en utmaning.

Tvärslå sa...

Fru P - du har rätt, det är en terrier, eller ska bli iallafall.

Kamilla - jag gjorde testet för ett tag sedan, det får räcka för jag tror nog svaren är de samma.