24 augusti 2008

Solig sensommardag, med lite höst i luften


Titta vilket fint garn jag köpte igår, drygt 2 hg av varje .
Priset var jättebra, glad blev jag när jag såg att priset var sänkt från 69 kr/hg till 49 kr/hg.

Efterfrågan på nålbindningskurs var rätt stor, många ville se hur man gör, så jag antecknade namn och telefonnummer, och beroende på om det kommer in fler som är intresserade så kanske det blir en kurs.

Men jisses så trött man kan bli efter att berätta samma sak i 6 timmar, jag var rätt hes när jag kom hem.Det var soligt och väldigt fint väder och folk var mycket glada och liksom uppfyllda av att det blev en sensommardag till.


Solrosorna har dragit iväg som sjutton.

Jag mätte den längsta och fick fram 4,23 m, den är alltså uppe hos grannen nu.

Grannen som jag inte är så himlans förtjust i dessutom.

De är vackra även när de blommat över.


Det syns kanske inte så bra men det sitter en humla och sover på den här solrosen, undrar om hon ätit så hon tillslut somnade av.

Efter mat och vila i soffan igår började jag fundera på hur jag ska tova en Tibetansk terrier, vilka deras mest typiska drag är och hur sjutton jag ska få pälsen att se så naturlig ut som möjligt.
Den ska göras av hundens egen päls dessutom.
Jag har ju lovat hjälpa en vän med lite saker och jag var tvungen att påbörja det igår.
Men hur det ser ut kan jag inte visa - inte nu iallafall, jag är på test- stadiet än.

4 kommentarer:

Fru P sa...

Jättefina färger på garnet! Vilka spännande grejer du håller på med! Jag skulle inte ens kunna tänka ut en sån idé....hoppas man får se bilder längre fram.

Peter sa...

Förstår att det är jobbig att berätta samma sak. I 6 timmar... I alla fall är bilderna från våran fejd upplagda, fast på ett annat ställe, det får vara så tills vidare, men du går in på våran sida där och klickar på bilder och 2008 så får det se lite grodspottning. KRAM.

aleni sa...

Ååh, tack så mycket för tipsen! Ska inte vara och peta i den så mycket då. Doftranka är likadan, tål inte heller att petas på när den knoppar.

Jättefint garn btw, det kliar i fingrarna bara av att se det :)

Tvärslå sa...

fru p -Det har varit stillestånd på ideér i nästan två år,jag trodde nästan det var mitt gamla tunga skitjobb som "krömp hjärnan så den ramla ut ur ena öran" så det känns kul att det äntligen börjat rulla på i huvudet igen.

peter - Jag ska snarast hoppa in och kolla efter grodspottandet som jag väntat på att få se :)

aleni - Jag hade ingen aning om att Doftrankan reagerade på samma sätt, där ser man.