16 september 2008

De senaste dagarna

Dottern var hos farmorn i helgen och plockade kantareller till mej.
Bara till mej, vare sej dottern eller sonen tycker om svamp som är så gott.


Inga färdiga vantar och inte heller något annat.

Däremot har jag haft en del huvudvärk, idag början på migrän med zickzack framför ögnen, det kom mycket plötsligt när jag skulle hjälpa fd grannen med datorn.

Det känns ju rätt trist för jag blev bjuden på hallonpaj och sedan fick jag lägga mej på hennes soffa, nu känns det lite bättre.

I torsdags fick jag ett teefonsamtal och kallad på arbetsinterjuv, det känns lite oroligt just nu.

Jag vet inte hur det gick och vet inte heller när jag kan tänkas få svar, och om jag skulle lyckas få jobbet - kommer jag då att klara av det ?

Jo det är klart jag gör det, jag brukar slå undan allt tvivel och försöka ta fram envisheten men det här är ett ganska ansvarsfullt jobb.

Jaja ingen ide´att tänka på det eftersom jag inget vet än.


Det här är lilla Celeste.

Jag har fått överta sonens mobiltelefon för han ville ha en ny och jag tillhör ju den lilla massan folk som använder saker tills de är helt slut och oftast mer än så och sonen tyckte att mammans gamla skrutt mobil gjort sitt, vilket han nästan hade rätt i.
Rätt bra kamera på telefonen om jag bara kunde komma ihåg hur allt funka så vore det kanon, men att gå från en modell till en annan efter många år det är ingen lätt sak.

I fredags travade vi omkring i skogen och då fick jag syn på det här skelettet.
Jag kunde inte se några större benknotor om de inte ligger drupare ner men det tror jag inte.

Vad har det tillhört för djur ?
Jag har ingen aning men i lilla skogen vet jag att det finns harar, rådjur och räv sen vet jag inte, det kan ju ha tillhört något annat för det finns ju en massa katter osv runt omkring .




1 kommentar:

Fru P sa...

Håller tummarna för att du får chans på jobbet! Jag är rätt så less på mitt eget jobb, men för mesig för att söka nytt. Man vet vad man har....osv. Du, skelett är jag inte så bra på, men jag måste berätta om min väninna. Hon samlar på djurskelett! Typ fåglar och möss som katten släpat hem! Sen gör hon rent dem och målar dem i nån klar färg och ställer i bokhyllan! Det låter helt horribelt, men de är ganska coola egentligen. Och hon har ett mycket smakfullt inrett hem...Ett tips bara.