29 oktober 2008

Crazy dogs

Inte har det blivit särskillt mycket gjort de senaste två veckorna, jag har varit halv knockad efter halvtids praktik - det känns för bedrövligt att det ska vara så.
I natt sov jag drygt NIO timmar !! - Jag, som inte kan sova alls annars, säjer bara pain....

Hund"jackan" växer sakta men säkert, broderiet får bli lite lustigt tänkte jag.
Jag försöker speeda på så stackars Jack ska slippa frysa ihjäl nu när kylan rullar in, men det tar lite tid.

3 kommentarer:

Fru P sa...

Usch, vad tråkigt att höra att inte kroppen mår bra! Hoppas du får den hjälp du kan få? Jag prisar min goda hälsa (peppar, peppar ta i trä!) och försöker komma igång och röra mig mer än jag gör. Man skall väl kvittera ut i pensionsåldern vad man grundar nu antar jag. Sen finns ju givetvis inga garantier ändå, men man behöver ju inte röka och leva på chips liksom... Dina broderier är jättefina, du har en fin konstnärlig ådra.

Tvärslå sa...

Tack fru p, man borde nog röra sej mer än man oftast gör, det är säkert bra.
Jag har hört att när man känner sej helt slut så har man ca 80% kvar att ge, det tror jag på - o letar febrilt efter de krafterna, men jodå det löser sej, det är bara lite tungt just nu.

Anonym sa...

Känner igen mej med värken o att man skulle röra mer på sej! Men när man inte orkar för att kroppen säjer ifrån så e det som det e...
Tycker om dina fina "gräsvantar"
Har inte nålbundigt på länge nu men har gjort annat.Ska ju oxå ut i jobb, hur nu det ska gå.Var på utredning o nu ska jag börja på olika behandlingar + arbetsträna så jag kommer nog sov som en stock efter lite medecinering:)
Ha det gott Kram/Eva i örebro