25 oktober 2008

Tufft läge men då kan det passa med en tävling

I tisdags började praktiken, och det är kul, det känns bra och allt känns så positivt som möjligt - förutom min satans kroppskrälle.
Det är som om jag vore 75 år, jag skäms för att säja det och har väldigt svårt att erkänna men praktiken som känns bra är tuff mot kroppen.
Men det kanske ger sej, jag har ju nyss börjat och har väldigt svårt att ta det lugnt när jag jobbar för jag vill ju verkligen göra det som behövs där.
Vill inte och vägrar att känna efter när jag behöver ta en riten rast och så... tyvärr slår det tillbaka, så jag måste försöka jobba på det där envisa jaget.

Nu till en tävling som verkar trevlig, Drefseryds Gård utanför Gränna är det som lottar ut ett lammskinn, inte fel nu när hösten är här.

Den nålbundna tröjan växer sakta men säkert fast än sålänge ser det mest ut som ett matadorbälte - enligt sonen.
Den tovade outfiten till Get-Lenas Jack (Russel) är fortfarande halv men jag har hunnit med att sticka en annan outfit till hunden, som inte Lena vet något om än.
Jag har inte använt något mönster eftersom jag inte kan sticka efter det.
Den ska sköljas upp sen ska jag ta en bild men det är egentligen ett test så färgen är grå och säkert kommer Jack se ut som om han har en slängkappa på sej, men hellre det än att han fryser kanske ?

Jo så hjälper jag gravida grannen att flyttstäda hennes badrum, och för min kropps skull så tar jag bara en bit i taget (larvlarvlarv... suck)

1 kommentar:

Fru P sa...

Tråkigt att höra att kroppen strejkar...har du tungt fysiskt på praktiken? Du kanske ska ta det lite lugnt med badrumsstädning hos grannarna...