16 oktober 2008

Vi två obstinata

Min obstinata 11 åriga dotter flyttar från och med idag ut på gården, har hon sagt.
Varför ? - Jo för att jag den obstinata mamman har tackat ja till en bäddsoffa som jag tänkte ställa i dotterns rum.
Därför att vi tillsammans hade bestämt att göra iordning dotterns rum till ett lite mera tonårsaktigt rum.
Men nu har hon ändrat sej.
Men inte jag.
Visst det är hennes rum, men om ett litet tag ändrar hon sej säkert igen och då har vi ingen mysig soffa att ställa in i hennes rum....
Så ja, just för tillfället är läget så.

Jag håller iallafall på och tömmer hennes rum, och jisses va hon har en massa skit- rent ut sagt, hon är en riktig skräpfia.
Kanske tur att hon är i skolan när jag river loss där inne.

Tur att man kan gå ut i skogen och andas då och då.

3 kommentarer:

Fru P sa...

Jag måste ockå rensa i barnrummen...varför har de triljoners småpryttlar som bara är skräp (men man kan ju inte slänga så de ser, men annars är det ok, för ingenting saknas ju sen)? Funderar på att ge gåvoförbud på saker som är mindre än ett smörpaket eller nåt.

Peter sa...

Rensa skulle man göra här också, jag försöker ibland, men det tar aldrig slut på grejer... Vad har man allt till? Allt, nästan, som vi har i förrådet skulle jag kunna slänga på soptippen, och fylla det igen med annat som jag aldrig kommer att sakna. Det är märkligt vad man samlar på sig... Ha det bra!

Tvärslå sa...

När dottern kom hem från skolan hjälpte hon till med rensningen, 6 fulla påsar skräp blev det - sex stycken ! Och 2 spel som bara hälften var kvar i och en del annat.
Och... hon flyttade inte ut på gården utan tyckte sitt nya rum blev jättebra :)
Det var skönt att kasta bort en hel massa saker, för jag sparar och sparar i garderoben - och jag undrar också vad jag ska ha allt till .. men alla Little Pets djuren får stanna kvar i ett par kartonger, de är ju rätt söta ändå :)