13 januari 2009

Kokade nötter och en pinsam frilla

Det har gjorts något nytt idag, tvättnötter har kokats till diskmedel.
Jag har ju använt det sen i somras till all tvätt och det fungerar hur bra som helst så nu ville jag testa det som diskmedel.
Jag har inte diskat med det än, men det blir spännande att se resultatet i morgon.
Det värsta jag vet är att diska så det gäller att vara påhittig för att lura sej själv att ta tag i det.
Snart är det Hindersmässan och jag ser verkligen fram emot det, mina favoritkryddor är slut så lagret behöver fyllas på och förhoppningsvis finns det lite garn där med.
Det har varit en väldigt blåsig dag idag, håret drog mer än någonsin sin egna vägar och dottern tittade på mej och förklarade att jag började se väldigt pinsam ut, hon skulle minsann börja borsta mitt hår varje dag - jag som nästan var i extas av all kraft som for omkring en.
Och Bruno K Öijer boken jag beställt och väntat så på kom idag men den knyckte dottern och gömde på sitt rum, den ska jag inte få än på några dagar. Suck.

3 kommentarer:

med nål och tråd sa...

jag använder också tvättnötter sen några månader tillbaka, men jag har inte testat att göra diskmedel eller något annat som man ska kunna med dessa mirakelnötter.

Ajajaj med fingret och blixtlåset. Jag höll fast stoppmojängen med tången när jag tryckte ner mejseln. Då slipper man ha fingrarna i riskzonen.

maja sa...

Guud va söt du är!!!
Kanske inte en fras som fröken föredrar.
men jag kan riktigt se dig framför mig- hur håret sveper runt dig, du tycker det är häftigt med urkrafter- men dottern tycker du ser ut som trollet Mumburra!! Snacka om att tas ner på jorden med en smäll!
Dessutom känner jag igen mig själv- ibland när dom där urkrafterna slår till, då kan man nästan känna sig, ja, du vet så där graciös o snygg som typ Gwyneth Paltrow- men i själva verket, när man kommer hem å ser sig själv i spegeln- så ser man ut som nåt jävla överjäst gammalt skogsrå!!! BESVIIIKEN.... Men, vi är vackra ändå!!! Så de så!!!

Puzz på dej

Tvärslå sa...

maja - Nja nu var jag nog knappast söt när jag cyklade omkring och kände mej vild.
Jag såg nog snarare ut som havshäxan Ursula med bläckfiskarmar till hår, men nu slog det mej att det nog inte var hennes hår som såg ut som bläckfiskarmar utan hennes ben eller något... hm.
Wellwell..