14 oktober 2009

On / Off

Tror bestämt jag varit igång lite för mycket de senaste veckorna.
Kurs, skolråd, utvecklingssamtal, jobb, möten, sjukgymnastik för nerven som är i kläm och diskarna som bråkar, och hemma - jobbet som jag kallar det, det gör att jag nu känner mej rätt slut och har fått tillbaka värken i axeln som blivit mycket bättre.
I morgon börjar dagen med ett möte därefter sjukgymnastik, ännu ett möte och sedan ett möte till.
Visst mötena är rätt sansade och jag har ju själv valt att vara ordförande men jag tror att min ovana gör att jag spänner mej rätt mycket.
Jag gjorde ett par hjärtan på jobbet idag och två pers kom fram och ville köpa dom, snopet för jag satt ju och sydde på dom, men kul.
Dessutom verkar det rasa ut en massa ideér ur huvudet som jag vill men inte hinner med.


Tänkte korrigera lite från förra inlägget, jag fick plats på julmarknaden men inte den 1:a advent utan den 2:a.
Jag har valt att inte stå då eftersom det inte alls är lika trevligt då, folk har under en vecka ändrat attitud helt och hållet på den lilla veckan.
Nu ska jag ta och krypa ihop i soffan helst utan att somna men risken är nog stor för ikväll tänker jag inte ens titta på vare sej garn, tråd eller ull eller något annat än tv och dess urkassa program.

3 kommentarer:

Fru P sa...

Ett "pusshjärta" finns det såklart alltid marknad för....tänk att du hinner producera så du kan tänka dig att sälja på en marknad, det skulle jag aldrig fixa...

Else´s Bod sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tvärslå sa...

Fru P - Äsch jag vet inte om eller vad jag får ihop till julen, men jag tänker anta det som en utmaning - jag kan inte motstå en kul utmaning :)
Elsesbod - Sorry jag tog bort kommentaren, allt va snällt skrivet men ajabaja no names ;)
Klart jag inte tar ut mej, jag ska ta en mycket varm dusch o sjunka ner i soffan med vetevärmare och fortsatt vant-tillverkning.