23 februari 2010

Snart är det faktiskt vår

Idag åkte sågen fram när jag var i butiken.
Jag har en plan på vad det ska bli, men är inte klar än så jag avslöjar inget än.
Det är en rätt så enkel sak fast om det av någon händelse nu inte skulle bli det jag tänkt mej så blir det fel att avslöja det nu.
Hur som haver i morgon fortsätter jag, och trälimmet ska med såpass kan jag säja.

Det blev spillbitar efter sågningen som jag testade att tälja lite på och det gick så lätt att jag gjorde några nålbindnings nålar, de är precis nyoljade och ska få ögon i morgon.
Det finns ju såvitt jag vet inget ställe att köpa nålbindningsnålar på här i stan så jag tänkte göra lite fler och lägga ut i Butiken så snart de är klara.
Och om någon skulle behöva en nål så är det bara att hojta till så löser vi det.

Härom dagen när jag promenerade till bussen för att åka till Butiken, gick jag som vanligt och tittade på allt runt omkring mej och fick syn på Syrenernas stora knoppar som bara väntar på att det ska bli vår så de får explodera.
Jag kunde inte låta bli att knippsa av ett par små grenar och ta med mej och nu börjar de slå ut, det är så jättehärligt att se.

7 kommentarer:

LenaS sa...

Det ska bli spännande atts e ditt projekt sen, ska se om jag kanske hinner förbi på fredag, är du där då? Vi måste fika nån dag, det blir bara små snabbträffar som igår kväll ;o)
Ha en fin dag vännen!
Kramis/LenaS

TokTova sa...

Jag är lite sugen på en nål. Försöker lära mig denna ädla konst. Vad tar du för en?

Tvärslå sa...

LenaS - Nix jag är inte i butiken förrns på måndag igen.
En mugg the smakar alltid gott förresten ;)
TokTova - Jag har mailat dej.

Claudia sa...

Hej!
Jag vill också gärna beställa en. Vad kostar de?

Tvärslå sa...

Claudia - skicka mej ett mail.

get-lena sa...

Oj då! Har ni kommit så långt?! Idag såg jag en kråka som hade några pinnar i näbben, om det var för att bygga sig ett bo eller för att äta något ovanligt svårtuggat, det vet jag inte. Men det påminde mig iallafall om att våren snart är här. Lite försenad hörde jag på radion idag. Kram till dig!

Tvärslå sa...

Get-Lena : Neej våren har inte alls kommit så här långt, jag har fuskat och knipsat ett par små grenar och satt i vatten inne.
De fick full fart snabbt i värmen.
Men fina är de.