18 februari 2010

Suger på karamellen för att se hur den smakar

Utmanad av Lisa , så måste jag väl visa upp min the och kaffe - hörna, enkelt, snabbt och smidigt men knappast värst snyggt, fast det är liksom inte taget hemma och känns inte riktigt som om det är borta heller.

Och Lilla My sitter där hon sitter och funderar och så kan jag också göra då och då slurpandes på mitt snabbkaffe.

Jag skickar utmaningen att fota sin the och kaffehörna vidare till Dödergök och Fin i formen och Ett vitare hem som är tre väldigt olika bloggare men har väldigt inspirerande bloggar.

Just nu funderar jag på att skaffa lite material och såga lite, japp jag skrev rätt, känner för lite nya tekniker.

Jag skulle vilja tälja ett par saker jag funderat på också och luffarslöjda lite för jag har som sagt var ett par saker i huvudet som inte vill ge sej av.

Dom kanske måste ut helt enkelt, men jag ska ta och grunna lite mera på det först.

Igår blev det en hel del röj av div slag i Butiken och idag vet jag att man kan få se lite mer av vad vi sysslat med den sista tiden, själv är jag hemma och slurpar kaffe och funderar vidare.

Hunden ska friseras innan det blir för mörk för att se ordentligt så det är bäst att sätta fart.

5 kommentarer:

LenaS sa...

Tack vännen för utmaningen ska fixa den inom de närmsta dagarna, ha en finfin helg!
Kramis/LenaS

TokTova sa...

Snygg burk med Lilla My. Hon är en tuff karaktär!

Else´s Bod sa...

haha ser ut som vi pimplar vin oxå på arbetstid när man ser vinglasen i bakrunden.... hmm... det kanske vi skulle prova! haha
Kram

Fru P sa...

Hej du! Vad jag gillar dina hjärtan, jag MÅSTE sy lite sånt smått snart. Men man vill ju så mycket...behöver också extra händer.

Tvärslå sa...

Lilla My är cool, jag fick theburken när jag fyllde av en kompis. Vi brukar ge något minilitet fast lite rolig grej och inget hade suttit bättre än Lilla My som sitter där o grubblar.
Ja Lisa lite vin vore väl nåt - oj va überkreativa vi skulle kunna bli ;)
Extra händer ja, det skrev jag om på facebook att man skulle ha responsen blev typ att jag var gaaalen - men det tycker inte jag för jisses va grejer man skulle kunna få gjort.