26 juni 2010

Man får inte glömma djuren i värmen

Nu är midsommar med mat och krocket a´la sonen den långe över, det var inte en vanlig "trist" bana krocket kan jag lova.
Nej han hade ändrat om spelet så det ingick straff och då fick man spela med en tennisboll och ibland svinga klubban tvärtom mot hur man brukar, ja det var betydligt roligare än det traditionella.
Som faktiskt inte alltid är roligast.

I veckan som var satt jag på jobbet och funderade på vad man kunde göra med alla kakformar som jag kommit över och det blev en enkel liten hylla med fasta formar på.
Jag gillar värmeljus och det är nästan ett måste om jag själv ska kunna ha ljus tända eftersom jag har två katter som springer runt och fäller det ena och andra.
Så det blev en praktisk sak.

Genom butiksfönstret ser man dagligen varma törstiga hundar som går förbi med sina ägare, jag tror de kan ha varit i parken som ligger runt knuten eller så har de varit uppe på stan, det spelar mindre roll i värmen för törstiga är de och nu har de fått en vattenskål nedanför vårt skyltfönster.
Tacksamma hundägare har ropat in och tackat.

Igår efter alla ståhej med spel och mat och äppelpaj satte jag mej i soffan och virkade mormorsrutor, det behövs fortfarande ett helt lass till det som det ska bli men snart så ska ni få se vad det blivit.

2 kommentarer:

elisabet sa...

Går förbi din oas för hundar varje dag.
Förstår att hundarna och deras ägare är glada.

Tvärslå sa...

Elisabet - du får titta in nån dag vetja :)