23 september 2010

Spinn a´la uppiggning

I tisdags på jobbet mådde jag lite halvdant, jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det var heller inte mer än att jag kände att något var på gång och jag kände mej helt slut.
När jag kom hem somnade jag av och sov nästan 6 timmar i soffan, vaknade gick ut med hunden satte mej i soffan och vaknade sådär 4 timmar senare sittandes där jag satt mej.
Jag gick vidare in i sängen och sov drygt 6 timmar till.
Så jag sjukskrev mej och jag kan fortfarande inte riktigt sätta fingret på vad det är.
Men jag har hostat och nyst lite, ja lite ... men om jag nu ska tro något så är det som så att ledvärkstabletterna som också är anti - inflamatoriska gör att det inte bryter ut mer än såhär.
Jag borde kanske inte vara mera trött men det är jag och helt orkeslös.
Jag försökte gaska upp mej genom att spinna lite garn - knappt det orkade jag, vilostund titt som tätt blev det.
Paprikaröd och varm gul merino.

6 kommentarer:

Fru P sa...

Fasen vad läckert garn! Jag gillar tanken på att så många "yngre" kan spinna eget garn, det är sjukt coolt! Ang tvåändsstickning: kursledaren var på mig hela tiden att INTE dra åt tråden, det verkar som man nästan inte behöver dra till det mycket alls, det blir fast och fint ändå. Min "försöksbit" är mycket mjukare än min nya "riktiga" stickning, och det beror nog på att jag helt enkelt inte kunde dra så bra, när jag hade fullt upp med att lära mig hålla i skiten...

TokTova sa...

Krya på dig! Jättefint garn. Härliga färger!

MiA sa...

Härligt garn!
Min Martin har också varit odefinierbart hängig senaste dagarna. Verkar gå nåt mysko... Hoppas du kryar på dej snart :)

MiA sa...

Hejhej!
Pärlorna sitter på den ena tråden. Trädde på alla innan jag plajjade, och drog med en på ca vart 10e tramp. Ja - det var pilligt... vet inte om jag ger mej på det igen *s*

Sara sa...

Oj, vad fint garnet blev! Härlig färgkombo :) Kul att du hittat till min blogg och utlottningen, lycka till :) Hoppas du mår bättre!

Tvärslå sa...

Fru P - Tackar, jag gillar blandningen jag med :)
Spinna är kul, du får ta och prova :)
MiA - Att göra garn med pärlor i har jag inte varit sugen på att prova - än, och jag hoppas jag inte blir det heller för det verkar vara mer pilljobb än jag klarar.
Sara - Du hade fått till ett finfingarn du med :)