19 oktober 2010

Rätt och slätt en tisdag i oktober

Jag blev visst kvar lite längre på jobbet idag, det är svårt att slita sej när man har trevligt må jag säja.
Men strax efter halv sex rusade jag iväg till lokala garnbutiken, för jag behövde ett nystan lila till ... ja såklart till vantarna jag håller på med.
Därefter kom jag på att jag hade slut på kaffet hemma och travade raskt till ica och fick två olika men båda hopplösa krångliga kunder framför mej och missade bussen hem, och fick sitta i regnet och vänta på nästa.
Hemma väntade en mycket rolig postavi men tråkigt nog var klockan strax innan sju så det fanns ingen chans att hinna hämta ut paketet.

Gissa om jag är nyfiken ? Gissa om jag är mycket nyfiken ?
Troligen kommer jag inte hinna hämta ut paketet i morgon heller eftersom jag ska till hufvudstaden och inte vet när jag kommer hem.
Så tidigast blir nog på torsdag, trist nog.... jag har hört att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge, men så känns det inte rikigt nu.

Det kom en kund idag, som beställde en vimpel till sin son.
Hon ville ha den i de här färgerna men på de mörka vimplarna syns inte stämlingen sa jag och försökte leda in henne på ljusare färger tills jag kom på att jag faktiskt kunde få till hela namnet såhär på en endaste vimpel. Det funkar .

Och så ett par nålbundna vantar i 4 trådigt Gästrike kort och gott , de hänger intill de andra på Elses bod nu.

6 kommentarer:

Tina sa...

Alltså, hur hinner du med allt? Alla dess fantastiska nålbundna vantar och allt annat fint.
Snygg vimpel!

TokTova sa...

Superfina vantar. Blomdekorationen är verkligen pricken över i:et typ. (Lät så himla klyschigt det där, men jag menar det verkligen) En liten fråga. Vad tar du för dina nålbundna vantar? Och hur lättsålda är dom? Jag funderar ju på vad jag ska ta med till julmarknaden i advent och om det är värt att satsa på nålbundet... Ha det fint! Och spännande med hemliga paketet!!!

Hemlis kompis sa...

Hej,

Vad kul att läsa att mitt paket har kommit fram.

Sen så ska det bli kul att läsa vad du tyckte om innehållet, jag hoppas att du kommer att tycka om sakerna.

I helgen ska jag på en nålbindningskurs så då hoppas jag att jag får nya ideér till saker som passar i nästa paket. :0)

Tant Grön sa...

Åh vad spännande med paket!

Lena Andersson sa...

Blommorna på vantarna var super sött,
mvh Lena

Tvärslå sa...

Tack för era snälla ord :)
Men ärligt sagt hinner jag inte så mycket som jag önskat. Men jag har ju ett jobb där jag sitter med tillverkning av olika slag, för det är ju vad vi gör i butiken.
Vimplar har blivit något som många skaffar.
TokTova - Priset på vantarna ligger i underkant mot vad jag sett andra ta även om jag hört att en hel del tycker att priset är högt,350 kr.
Vill också säja att det är skillnad på butiksförsäljning och marknadsförsäljning.
Och beroende på när man ska sälja dom, jag tror att nu när kylan börjar komma är det fler som skaffar nya vantar än vad det är i december då kanske de flesta tycker att de redan har vantar.