20 maj 2011

Fritt som bara den

 Lite stickning, och inte är det efter mönstret för det kan jag ju inte läsa så det ska bli spännade att se vad det blir. Lite läskigt känns det eftersom jag inte är nån kunnig stickerska men vadå om man inte försöker hur sk man då lära sej ?
 Så fortsätter jag på broderi på börsarna, fritt fritt fritt - är härligt :)
Trädgård har jag ju ingen men en mindre balkong finns och nu med lite kryddor .

Det börjar bli hög tid att sluta stirra på pinnstolen också, drygt en månad kvar sen ska den lämnas in typ HÄR .

4 kommentarer:

MiA sa...

Ser ju jättefint ut! Din kofta kommer bli underbar :)

Fru P sa...

Ja, mönsterstickningen ser ju finfin ut! Men det fria broderiet imponerar mest på mig! ps, nu då jag VILL blogga igen så funkar det inte. Det går inte att publicera inlägg, jag tänkte att jag avvaktar ett tag så kanske det funkar helt plötsligt igen, men icke....suck. Har aldrig haft problem förr. Verkar svårt att få hjälp också. Jag idiotväntar ett tag till..

Tvärslå sa...

Tack Mia, jag hoppas det blir en kofta :)
Fru P - Jag har problem med inloggningen då och då men jag "bråkar" så tillslut kommer jag in på bloggen, så fortsätt bråka och blogga massor :)

Makalöst Filtmakeri sa...

Verkar som om ditt självförtroende är lägre än va resultatet visar på dina arbeten för det du gör är ju strålande fint. Det gör väl inget att du inte kan läsa mönster det ser ju ut att bli vackra saker ur dina händer ändå. Både stickat och broderat. Du har ditt sätt att göra på bara, inte som man "ska" vem som nu bestämmer det.
Tro på dig själv för du ÄR duktig, det syns, skit i mönster å sånt du kan ju ändå.
Kul att du hittade till mig så att jag kunde hitta till dig. Och jag återkommer hit för det var kul att både se och läsa på din blogg.
Ha en skön helg!
Moni