30 januari 2008

Ny underlig sak på min dörr

Överallt i lilla skogen här runt knuten ligger det nedfallna grenar som är fulla med mossa/lav(?) och deras grenar spretar som läskiga fingrar som försöker greppa allt som kommer dess väg, jag tycker de ser jättefina ut.
Jag fick för mej att det kanske skulle gå att göra nån slags dörrkrans av dem.
Det visade sej vara lättare sagt än gjort eftersom grenarna är snustorra och gick av, så runt blev det inte,men jag tycker det är okej ändå.
Sen tog jag en liten röd torrtovad fågel och limmade fast, hittade också en tovad nyckelpiga som fick följa med .... det var väl ungefär då jag började spåra ur..... och plockade fram spegelmosaiken ... den syns kanske inte så tydligt på bilden men jag lovar att den syns tydligt när man står utanför dörren och tittar.

Ja ja, jag hade kul en sväng och likaså hade Celeste (mini katten) som hittade den stora grenen men massor av "fingrar" på i badkaret och tog ett stadigt tag i den och slet upp den och släpade med sej den ut på hallgolvet.
Grenen var iaf en meter lång med div förgreningar och inte alls särskillt lätt, men den lilldamen är ju envis som synden så det klarade hon.1 kommentar:

Vb sa...

Jag tycker den är häftig, originell.Kreativ är du!:-)

Tack för mail och kommentarer, men mest för omtankarna,

Många varma!