04 oktober 2008

Känsla i kropp

Så var jag ju bara tvungen att börja sticka fjolårets omtalade dragspelsbasker. Mönstret har fått ligga till sej och inte hade jag rätt garn heller MEN faktiskt har jag inte drabbats av den där "läsa-mönster-blindheten" som jag så lätt åker på.
Kanske inte så konstigt eftersom det här var väldigt enkelt att förstå, även för mej.

Man skulle kunna tro att det ligger en vit tiger under mossan och lurar.Den gamle men store kraftige Hibiskusen är full i knopp och har gått i blom.

Naturen är rätt häftig, särskillt om man tittar lite närmre.


Så har jag beställt 9 hg Kauni från Garnkorgen till tröjan jag ska nålbinda.
Det fick bli 2 - trådigt svart och jag köpte slut på det de hade hemma men blev lovad att de skulle få hem mera. Bra att veta om det behövs.
4 kommentarer:

Fru P sa...

Jag gjorde en dragspelsbasker i vintras. Det jag inte fattade var att jag tolkade det som att man skulle ta av garnet vid varje garnbyte?? Helt onödigt om man frågar mig....men så blev jag osäker då jag förstod att ett sånt proffs som "Ilsefin" (tror jag det var) hade fäst en massa trådar på sin basker..?? Hur gör du? Jag tyckte min basker blev helt ok.

Tvärslå sa...

Jag kapar av det röda garnet dvs dalarna, jag tror jag måste det för att få det att se bra ut.
Får se när jag är klar hur det blir.
Jag vet inte om det är bra eller dåligt att hålla på med flera olika projekt på samma gång men jag gör det för att inte tröttna och så får jag så ont i händerna efter ett tag och då byter jag.

malinmys sa...

Ja ha ja... Måste bara meddela att jag håller mig uppdaterad.. ;-)

malinmys sa...

Haha! Ang krogen låter det som om du pratar efter erfarenhet... MAILA!!! NU!!!